Mörka moln kommer då och då

Idag var inte jag och Bingó på samma sida, tror vi lästa 2 helt olika böcker också för den delen. Jag hade tänkt mig att skritta vägen fram och tillbaka utan stigbyglar bara för att jag har så ont i höften och det är så skönt att sträcka ut den. Sen fick jag för mig att vi skulle tölta en liten bit och Bingó är bara passtaktig och skiter fullständigt i mina hjälper. Blir till att rida igenom honom ordentligt och då åkte stigbyglarna ner, och tur det. Kämpade och kämpade och tillslut fick vi ren tölt. Skit sur häst. Skit sur Carro. Men jag vann. Sen som belöning blev det trav, haha jo men tjena. Inte ett enda rent travsteg bara en massa 4takt. suck. Blev lite trav-halt-trav övning och tillslut fick jag ren trav i lugnt tempo. Jag vann igen. Men helt genomsvettig blev Bingó. Att han bara inte kunde ge med sig på direkten. Skit häst ; ). Men nu har vi ridit 4:a dagar i streck. Vilket är lite för mycket, men det skulle ju som sagt bara vara skritt och lite tölt. Vilket slutade med ett ridpass. Jaja, han ska få vila imorgon, sen på Tisdag rider Annica på Muska och då ska vi ut i skogen, Rida på onsdag också eftersom Annica ska rida Muska då också. Sen blir han ledig Torsdag (studenten) och Fredag (antagligen bakis).

Tittat på lite tävlingar och är sugen på att anmäla mig till
Vallfari Höst 30-31 Augusti, Häringebanan
Dis Lätta Höst 4 Oktober, Hemfosabanan


Så nu ska jag bara orka fixa en tävlingslicens sen ska jag nog anmäla mig. Går ju alltid att stryka sig om Bingó skulle bli sämre. (sen om man får pengarna tillbaka eller inte skiter jag i).

Ser fram emot en rolig sommar med konditions och styrke "lekar" =D

Och vet ni? Även fast vi läste olika böcker idag. Så har jag världens underbaraste häst som jag är så sjukt stolt över <3 och varje gång jag sitter upp för att rida så njuter jag. För man vet aldrig när det tar slut igen. Tänk på det!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: