Rubrik

kl 9 vaknade jag av att de pratades utanför mitt fönster. Det pratades om vinklar på träd och fällvinkeln å en massa andra vinklar. Ja men va kul tänkte jag nu får jag inte sova länge, hade väl hunnit sova 4 timmar iaf. Kvart över 9 började dom kapa träden och höll på till kl 12 ungefär. Då somnade jag om (jääävligt smart) och vaknade igen vid 13 när dom var tillbaka och kapade lite till. Men då gick jag faktiskt upp för att duscha. Sen fick jag för mig att ja skulle baka en kladdkaka, och så vart det. Ringde även hovis idag och jag tror min mobil strejkar lite. Försökte ringa flera gånger men fick hela tiden "nummret du söker saknar abbonent" Men så testade jag från hemtelefonen och då funka det =/. Grymt skumt. Iaf på tisdag får Bingó nya skor och hovis skulle fundera ut någonting till framhovarna, efersom han sliter dom så snabbt (eller han sliter ner dom fort för att få en bra överrullning) och nu skulle hovis fundera på något som hjälper Bingó med den överrulningen så han slipper slita ner skon själv eftersom det sliter på leder osv. Jaja, jag sa att nu hade hon något att fundera över om nätterna om hon har svårt att sova. Haha..Försökte även ringa Ams men de tuta upptaget. Nytt försök imorgon.

Åkte ut till stallet seeent eftersom Annica jobbar (duktig flicka som har sommarjobb) red en sväng i skogen och Bingó gick sjukt fint i sista traven <3. i Form med vääärldens påskjut. Nu ska han få vila till söndag tror jag. Då ska jag nog ta en skritt tur om det bjuds på vackert väder. Men Bingó förtjänar en liten längre vila eftersom han varit så fin under hela igångsättningen. Blir lite promenader, longering och tömkörning i skog. Det är iaf vad som står på schemat. Men alla vet hur bra jag är på att följa scheman ; ) Men vila ska han få göra iaf ^^. Och bli ääännu tjockare haha.

Har även nu anmält mig till Vallfari Höst den 30-31 Augusti. Får hålla tummarna att vi kan starta då, och känns han inge bra dagarna innan så skiter jag i det.. Eller att han känns konstig på tävlingen. Vill inte riskera något. Men vill även testa, men med guldhästen jag har så kommer det nog gå bara bra. Ska bli kul att komma ut och röra på oss lite. Sen får vi se hur de blir med den som är den 4:e oktober, är det Dis som håller iden? minns faktiskt inte. Så bra minne har man som vanligt.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: