Jobbig natt igen

Inatt fick jag faktiskt lite sömn. Men det var lite det! Tog mig 3 timmar innan jag "somnade" sen vaknade jag efter ca 1 timme och sen var de kört. Fan ja orkar inte vill ha min sömn! Har inte haft mina "svåra" sömproblem på ett bra tag för att ja kom på ett bra "Carro lugnar ner sig och somnar procedur" som ja kört nu i säkert 3 månader och de har funkat bra. Funnits några gånger som jag vaknat under nätterna eller haft svårt att somna men inget som ja har stört mig på. Men nu är det tydligen dags igen. Aja hoppas de hinner gå över innan man ska ut i stora världen, för just nu är jag ju ledig fram tills Studenten!

var en sväng ut till stallet. Bingó fick vila idag och tro det eller ej man han kom mot mig i hagen. Woohoo Carro slapp gå hela vägen genom gräshagen. haha. Bara borstade och smörjde manen, hittade ett litet sår som hade kunnat bli ett större om ja inte hade hittat det. Svårt med såren i manen =/.

Pratade lite med J. idag också. Ska träffas något i veckan förhoppningsvis. Har jag tur så kommer han när jag tar Studenten också =) Känns så jävla bra måste jag säga. Skit i sömnproblemen! haha jag kan överleva det. För Carro är glad =D


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: