Sjuk

Har legat sjuk nu i några dagar. Usch och fy. i Onsdags hade jag 39 graders feber, jag som aldrig har feber. Halsen är helt uppsvullen också och gör svinont. Nu är jag iaf på bättringsvägen vilket känns skönt. Riktigt skönt! Glad över att jag blev sjuk nu och inte lagom till Studenten. Klänningen har inte kommit ännu vilket gör mig mycket sur. Skickade faktiskt den "express" och nu har de gått mer än 48 timmar. Ja jag surar, och jag har all rätt till det också. Är man sjuk så är man!.

Bingó har vilat nu i två dagar, eller ja idag blev han longerad och han är så flott <3. Ska se om jag orkar rida imorgon eller om han får vila då också. Självklart har man åtagit sig en massa arbete i stallet och de är inget jag kan be någon annan att göra. Suck, så trots att man är så "dödsjuk" så måste man dra sig ut och mocka boxar och smörja hästar. Men allt går om man bara får lite hjälp.

Imorgon är det fredag och antingen blir det en kväll med kamraten som har varit ute i skogen i en vecka, eller så kommer J. över och myser. Vet inte om jag har någon större lust för något av dessa två val pga segheten när man faktiskt är sjuk. Men det blir nog bra tillslut. Blir nog kul vilket fall som helst.

Slänger in en bild på Bingó. Måste bara säga att han är helt otrolig att rida för tillfället. Allt känns så harmoniskt och positivt.



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: