Jag tror på allt

Jag blir så trött. Sitter framför datorn och känner att ja nu jävlar är jag trött nu kan jag nog sova. Jo men tjena så fort jag lagt huvudet på kudden försvinner tröttheten och alla tankar kommer fram, börjar tänka på saker jag ångrar, personer jag sårat, en massa saker helt enkelt som INTE går att ändra på. Gjort är gjort men ändå kan jag inte acceptera vissa skitgrejjor som jag har gjort eller som andra gjort mot mig, Saker som hänt för säkert 10 år sedan som jag ligger och grubblar på nu. Och alltid undrar jag samma sak "om inte det där hade hänt hade jag varit den jag är nu?, hade jag haft mina vänner? hade jag haft Bingó? hade jag haft dessa ångestdrabbade tankar? Att jag inte bara kan släppa allt och låta hjärnan vila. Men de vill sig inte. Det går inte..

Jag är trött. min kropp utstrålar trötthet, jag kan inte tänka klart, jag svamlar när jag pratar och rörelserna jag gör känns fördröjda. Allt jag vill är egentligen bara att få sova. Drömmen just nu är att få somna runt 22 och vakna upp igen vid 10 UTVILAD utan att ha vaknat under natten, utan att snurra runt som en vilding. Bara lugnt och stilla få sova i 12 underbara timmar, (kan nöja mig med 8 underbar timmar men just nu känns det som att jag behöver ladda upp batterierna). Antagligen är det för mycket begärt, eftersom att detta inte går att genomföra.

Sen måste jag bara påpeka att jag varje natt går och lägger mig med inställningen "inatt kommer jag att somna fort och sova länge samt vakna upp utvilad" Den inställningen har jag i 2 timmar. Sen försvinner den sakta men säkert och ersätts med, inte en natt till, låt mig bara få somna så det blir några timmar iaf.

Carro får en massa konstiga idéer för sig när hon blir trött. Räknade nyss ut att jag har fått sova 1,5 timme i snitt per natt sen förra fredagen. Känns underbart måste jag säga.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: