Torsdag

Möttes av en väldigt håglös häst idag i vinterhagen, och jag förstår honom. Den hagen är inte rolig!. Hela manen och luggen var fylld med någon sorts frön så de fick vi allt ta och borsta bort!. Han vart lite piggare och gladare när han fick stå i stallet ett tag. Men han ömmar iof ganska bra på båda fram. Men inga varma hovar. Hoppas det går över fort :P vilket de faktiskt skulle göra enligt hovis. För jag hade tänkt att rida nästa helg. Då har han fått vila i 3 veckor och jag kan inte hålla mig längre :o

Blir väl att skritta igång några dagar och sen ta det därifrån :) Det blir nog bra tillslut ^^. Mitt fina djur kan det här nu <3.


Imorgon är det Fredag. Om ni nu skulle ha missat det ; )
och jag har ju lovat föräldrarna att följa med upp till nya sommarstugan över helgen, eller ja lördag-söndag. Men jag ska även hinna till stallet båda dagarna, men de ska nog gå :) Vi ska försöka komma hem relativt tidigt på söndag, åka från dalarna vid 13 eller nått sånt :)

Juste ja, vi hade en liten målare över som kollade på vardagsrummet och matrummet. Så nu ska allt bara ner i lådor så kommer han och fixar lite nya tapeter :D så sjukt härligt att få uppdatera lite. Vafan det ser ju hemskt ut här hemma!! Så snart så blir de andra bullar. För ja haha, hallen är ju inte klar än xD den som skulle ta sisådär 2 veckor enligt pappa xD jaja den blir nog klar den med tillslut.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: