Agnesdag med stall och konsert!

Heldag med Agnes, besök i stallet och R.E.M konsert <3
Bingó var superduper fin men feeeeeg för allt x) buskarna var påväg att äta upp honom och kameran som Agnes fotade med kanske skulle attackera den med xD. Supersöta och superhärliga bilder fick vi iaf. TACK Agnes <3 :D
Traven är superduper flott nu (sen att det gick mindre bra idag till å från eftersom hästen var rädd för allt å inget xD) och ni ska få se bilder snart ^^. Agnes red hon med och Bingó gick bra till å från :) Så som det brukar vara när andra rider honom ^^.

For senare in till Globen och käkade på donken och senare satte vi oss på SUPERHÄRLIGA platser för att se på R.E.M :D:D <3 Första förbandet var helt underbart jättebra!! Norska The Diciplines!!! Sen vart vi superförvirrade när ett annat band kom in, innan vi insåg att det var ett till förband, Editors. Vilket inte var någon hit direkt. Sen kom iaf efterlängtade R.E.M in på scen och det var helt underbart! Finns inget bättre än när man sitter och sjunger med för all kraft i världen och ändå hörs det inte när man sjunger. UNDERBART!!.. Lite galna människor var det nog allt men det tillhör :)

Tack Agnes för en superhärlig dag!! :D

 Bingó bus <3

 Bingó rädd för Agnes med kameran ^^

 Han är det finaste jag har <3

 Jag kan inte vara mer än STOLT över detta odjur <3 Som vi har kämpat! Carro älskar sin Bingó


Kommentarer
Postat av: Agnes

Tack själv :D och va bra att du kom ihåg Diciplines :D

2008-09-08 @ 01:36:16
URL: http://nikonian.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: