Yes. jippi. hurra

Som jag egentligen misstänkte redan igår så har sista etappen på spatten satt igång. Dom varnade mig för detta på kliniken och visst visste jag väl att någongång kommer det att starta igen. Men som dom sa då. Låt honom vila i 1 månad och efter det bör spatten vara helt ihopväxt! Höger bak är ju redan ihopväxt men det är vänster bak som "strular" lite. Men jag hoppas nu iaf att det växer ihop helt. Och att Bingó är ohalt igen efter 1 månads vila. Jag hade ju faktiskt tänkt ge Bingó 1-2 månaders ledigt här i höst/vinter eftersom han varit så superfin nu i igångsättningen men han får väl sin välfötjänta vila nu ist :)

Jag hoppas att han inte går och blir sämre för de vore ju toppen om han kunde gå med kamraterna hela tiden nu. Det är mitt mål!! Så jag hoppas på att han inte blir sämre, dock var han sämre idag eftersom båda fram var hoppiga (eftersom han avlastar bak)

Men jag håller humöret uppe nu iaf. Eftersom jag vet vad det handlar om och jag vet att Bingó blir ridbar igen. Jag är fortfarande lite arg på att dom dömde ut honom på första klinikbesöket >.<
Men jag kan vänta, för jag vet att det blir bra tillslut. Det blir lite promenader snart när han inte är lika hoppig fram kan ja nog tömköra lite också för att varva lite.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: