Brevlåde panik och chockade ekipage

maha, idag damp brevet ner i brevlådan. Jag var inte hemma utan i stallet. Mamma hade kollat posten och sett att brevet låg i brevlådan. Och som dom sagt till mig, kommer det ett brev fick du vikariatet. Så mamma i panik ringer hem och bankar på mitt fönster. Innan hon inser att jag inte är hemma xD ringer mig på mobilen och skriker "du är inte ute och rider nu va?"  jag typ neej? står och tömmer kärran just nu. "BRA, stå kvar där jag kommer om 5 min!" Frågar då lite försiktigt om jag får hämta hästen iaf xD man vet aldrig. Och det fick jag iaf haha
Sen kommer hon springandes, några stallkamrater red lektion och både ridlärare, elever och hästar såg jävligt chockade ut när mamma kom sladdandes från parkeringen xD Mamma springer fram till mig och kastar fram brevet. Jag öppnar och som jag då redan förstått så fick jag vikariatet. Ett vikariat på drygt 2 månader. Blir härligt med pengar det!
Vet inte hur jag kommer orka däremot xD är ju så slapp nu redan, hur ska jag klara av att jobba 7-16 i dryga 2månader :o
Men det går nog när jag ser hur pengarna faller in på kontot! Shit va NAJS!
Och tack älskade Kay för dina fina referenser <3 Du drog nog det sista strået till stacken! Utan dig hade jag nog inte fått vikariatet. Tack tack tack!!

Nu snart ska tid för tatuering beställas eftersom jag faktiskt har råd ^^.
Sen får vi se om jag har turen att få anställning där sen efter vikariatet! För då jävlar ska ny sadel inhandlas! ^^


Men trots dessa glada nyheter, så känns det egentligen bara som om jag vill sätta mig ner och gråta. Har jag rätt till att må såhär efter detta glada besked?
Antagligen har det väl inte sjunkit in än eller så har jag bara för mycket känslor för tillfället. Jag vet inte hur jag ska förhålla mig till mina känslor och hur jag ska visa dom. För hur jag än gör så känns det falskt.
Hoppas det släpper snart iaf


Kommentarer
Postat av: Fia

nej, man vet inte alltid om man skall skratta eller gråta..

2009-04-10 @ 03:55:42
URL: http://styrmir.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: