Hemma igen

Har inte helt landat än känns det som, väskan ligger ouppackad och sakerna i stallet ligger huller om buller, Undrar om jag hinner få någon ordning på detta innan året är slut, skulle inte tro det ;D
Iaf Bingó skötte sig SUPERDUPER i transporten på vägen hem, trots jättehalt, moddigt och OPLOGAT (VAFAN PÅ STORA VÄGEN?? E18 var helt oplogad, SKANDAL) iaf transporten halkade till då och då men inte så farligt men Bingó stod blixtstilla även i kurvorna (där han vanligtvis kan dunsa runt lite), tror han kände av att det var lite halt ute ändå, men stod nöjt och tugga på hösilaget, när de är sånt underlag är jag jätteglad över att ha en transportkamera!

Utsläppet med kamraterna gick jättebra också, inget spring, inget skrik :) Bara ett "Jaså heeeej, är du tillbaka? Vi har saknat dig lite!" sen var det över :)

Igår red vi tillsammans med Åsa och Hera i sommarhagen, JÄTTEmycket snö och tungt var det sa Bingó :) Men trav och galopp blev det ändå! Och mer ska det bli, mumma på musklerna som blir av mycket trav i djupsnö! :'D

Nu ska jag och mammsen iväg för att inhandla den sista lilla julklappen, kan inte fatta att det är julafton imorgon? Vart tog hela december vägen?


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: