Gråt, människans bästa försvar?

blää på allt just nu, seriöst.. Jag börjar gråta för ingenting och storbölar så fort jag tänker på att på söndag är det inge jobb. Jag vet, jag jobbade 1 dag i veckan. Men den dagen betydde mycket för mig. Jag kände mig vuxen, jag hade ett jobb. Jag fick in pengar och jag gjorde något som hade en betydelse. Nu gör jag ingenting igen.. Jag trodde verkligen att detta kanske  kunde vara en väg ut i arbetslivet, om än en gropig väg. Det var iaf något!. Nu står jag här på noll igen och känner att allt bara går emot mig..
Var riktigt nära på att sätta mig ner och storböla i hagen idag. Det enbart pga att Bingó är så beroende av mig. Jag vet att han skulle bli helt förstörd om jag en dag inte kom ut någe mer. Nu är dock inte min tanke att ta livet av mig, det är jag nog inte tillräckligt stark för.. Nog för jag har haft tanken många gånger under de senaste åren. Även varit relativt nära.. Men det känns som att det är Bingó som håller mig kvar. För jag kan inte ens tänka tanken att någon annan skulle äga MIN Bingó! Rida på MIN Bingó och jag tror helt ärligt att Bingó inte vill det eller!..

Jag har mycket svammel kvar i kroppen, för jag har för tillfället för mycket känslor som jag inte orkar med. Imorgon ska jag ta mig en ridtur och jag gissar att jag kommer att gråta. För på något sätt känns det som att det jag gråter här hemma inte riktigt räcker.. Jag behöver gråta mer..

Nu ska jag nog däremot hoppa ner i sängen med litenkatt, kolla film och gråta..


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: