Nu ger jag upp hoppet....

Jag vet seriöst inte hur jag ska börja. Jag vill bara lägga mig ner i sängen och gråta i flera timmar och käka mitt godis som jag köpt (jag som aldrig äter godis annars, kan du fatta att det hänt något grymt jobbigt?!?).. Jag är numera arbetslös igen, allt känns grymt jävla hopplöst och jag fattar inte varför eller. Visst att företaget inte behövde oss alla. Men att säga att "Carro scannar bara, kör inte så mycket truck" tycker jag är elakt. Eftersom jag bara gör det dom säger åt mig att göra. Varje söndag kl 00:00 sträcker någon fram en scanner och en penna. Här, scannar du?!. Javisst säger jag. Eftersom jag gör det jag blir tillsagd, sen att få höra detta. OCH DÄRIGENOM bli av med jobbet gör mig ASFÖRBANNAD! Och ledsen, Hur kan man göra så?. Sen att det står i kontraktet att jag har 1 månads uppsägningstid. Det gäller visst inte? Jag fattar seriöst ingenting. Enda jag vet är att jag mår skitdåligt, inte ser ljuset längre och orkar inte dividera med företaget... Jag har blivit orättvist behandlad men jag vet inte hur jag ska lösa det.. Och det gör att jag mår ännu sämre. När jag väl vågat andas ut och tro att allt löser sig. Varför kan jag aldrig få andas ut för? Varför kan jag aldrig få behålla känslan av att allt löser sig och JAG sitter säkert? Är det såhär livet ska vara vill jag faktiskt inte vara med längre. Jag har ingen framtidsplan. Jag vet inte hur jag ska leva i framtiden.. Jag kan bara ta en dag i taget och aldrig planera för framtiden. Bara det känns skitjobbigt.

Carro mår piss, helt ärligt orkar jag inte mer. Allt jag vill är att ha en stabil tillvaro, det om något har jag inte nu. Jag har aldrig mått så dåligt som jag har gjort de senaste åren. För jag har aldrig kunnat andas ut och haft känslan över fan va bra jag har det. Det guldet jag har i tillvaron är väl det som gör att jag fortfarande kan sitta här och knappa på tangenterna. Annars hade jag med stor sannolikhet legat i en grav här på skogskyrkogården. Och jag vet inte vad som är bäst, att jag sitter här och mår piss, men har min familj och min underbaraste vän och mina djur? eller avslutat mitt liv för något år sen?


Kommentarer
Postat av: Marie

Men gumman! Vad du än gör - INTE de där tankarna! Absolut inte. Big No no! När allt är jobbigt läggs all fokus på det, och det positiva glöms bort även om man nån stans är medveten om det. I know =( Men det handlar faktiskt bara om ett jobb på ett skitföretag. Du kommer få ett nytt jobb. Kanske två! Sök inom vården - där finns det alltid jobb. Kanske inget man vill göra hela livet men helt klart ett bra avstamp innan man vet vad man vill göra... Hör av dig om du vill snacka skit! =) Kram!

2009-02-24 @ 22:38:19
URL: http://mariee87.devote.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: