Stalltjänst med pms ston

Ja, på något sett är det ganska mysigt ändå att vakna tidigt. Man får en väldigt lång dag framför sig ;D
Litenkatt undrade med stora ögon varför jag var uppe halv7. Väckte honom t.o.m ;D låg och sussa över mina ben och ögonen gick i kors på honom när ja började leta kläder osv. Men han vakna till han med tillslut :)
Ut till stallet, mata hästar och börja släppa ut. Det VÄRSTA jag vet är ouppfostrade hästar. Och ja, min häst är väl inte världens gentleman, men han skulle ALDRIG få för sig att kasta sig ut ur boxen, kliva över någon i hagen eller liknande. Fan ta er horhästar (ja ursäkta mig men ston är helt förjävliga). Och jag orkar helt ärligt inte hålla på och uppfostra någonannans häst.. Vafan de är INTE mitt jobb >.<
Sluta med att jag fick hålla på 5min extra med ett jävla sto som promt skulle rusa ut ur boxen, tillslut när jag öppnade boxen så förstod hon att hon skulle vända sig bort.. Usch usch usch!

Bingó och jag tog och red vägen iaf. Rätt ok underlag, trava och tölta en del.. Pigg pigg :) Orkade inte med något avancerat direkt :P

Känns konstigt att ja nu innan 12 hunnit med stall och städning.. Hmm, va ska man göra resten av dagen?? haha, länge sen jag stod handfallen över att ja inte direkt har något att göra. Men något hittar man väl på kan jag tänka mig :)

Nu anser ja att jag har svamlat klart.
Ha en trevlig dag alla :D


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: