Tatuerings planer!

Snart är det lön (ja hejj jag hoppas att dagarna går fort), de är min sista lön. Och de kommer att vara min bästa lön också. Nu börjar funderingarna på riktigt om min nästa tatuering. Problem nr1 VART ska den göras någonstans? Jag vet ingen studio eller person överhuvudtaget som är bra på att tatuera in porträtt, sen problem nr2 Kostar? Antar att de kommer gå på en 2tusen kronor eller nått. Den är ju inte stor, men detaljerad eftersom de är en kissekatt.
Skulle verkligen vilja ha allt fixat å bara ha ett datum att se fram emot. Ska ringa stället som jag tatuerade mig på förut. Får väl fråga där om de är någon som vill och kan göra en bra tatuering som faktiskt ska likna katten på bilden, så får man väl åka dit och se va dom vill ha för det. För jag gillade det stället, rent, fräscht osv. Men först ska väl pengarna sitta på kontot, och så får vi hoppas för allt i världen att dom inte vill ha mer betalt än 2tusen xD kan tänka mig att betala 2,5 kanske.. Men ja menar, det är fortfarande ingen stor tatuering samt att den ska vara svartvit (eller ja ögonen ska vara gul/gröna)

Men aja, först pengar in på kontot, sen ringa och kolla, och eventuellt åka dit med bild och beställa tid. AHHH Jag vill NU NU NU NU NU :o


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: