Träning i ridhus, inom snar framtid :) Kul

Stallkamrat ringde för en timme sen ungefär och väckte lilla mig (a), iaf så frågade hon om jag villa följa med och träna i ridhus någongång innan tävlingen på Fors är, eftersom hon vill vara med på tävlingen men hennes häst har aldrig gått i ridhus. Absolut svarade jag, alltid kul att komma ut och träna någon annanstans och speciellt i ridhus där underlaget och ljudet är annorlunda! Sånt är toppen kul! Sen har Bingó alltid en förmåga att gå bättre när vi är borta haha. Iaf hon skulle bjuda på ridhusets kostnad om hon fick åka med i våran transport, och ja, såklart hon får det :)
Så nu har jag ytterligare något att se fram emot, ska bli lite kul faktiskt. Har ingen aaning om hur det ser ut dit vi ska, men det blir nog bra ändå xD


Kommentarer
Postat av: Fia

Roligt!! :D Och vad bra hon skall betala, haha ;D Haha, varför kan inte Smári också gå bättre när vi är borta? Han tar bara fram sin värsta sida, inte minst från marken! När jag leder han skall han hela tiden försöka äta något, ingen skillnad vad, bara han får äta!! Jag blir så irriterad på det, så gör han aldrig hemma! Men annars beter han sig som hemma, dvs bra, så hans värsta sida var det där, haha xD Utom med när han låtsas vara rädd för något eller när han är jobbig i ridningen ;)

2009-03-12 @ 18:47:01
URL: http://styrmir.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: