Lördag

Lååång dag
Upp vid 7. Göra mig iordning, fara iväg med Thunderbirden.. Stanna och tanka och pappa tror vi har fått punka, så vi tänkte fara hem och byta till mustangen (<3) men var tvungna att stanna på macken och fylla på däcket.. Pappa ser då att det inte var punka utan bara dåligt med luft (extremt dåligt med luft) så in med mera luft och sen vidare mot Hagsätra där gänget stod och väntade!

For sen iväg alla 5 bilarna mot Wärsta marknad.  Härligt härligt väder ca 28 grader i solen!! HÄRLIGT <3
hittade absolut ingenting på marknaden xD men så härligt att knalla runt, prata med folk, känna värmen och gemenskapen! Jag älskar denna "kultur".. Var väl där runt halv9 - 9 for därifrån vid halv4.. Stanna och käka på vägen (vid Globen typ) sen skiljdes vi åt alla vännerna och vi åkte direkt ut till stallet (insläppet).. Bingó såg ut som ett levande frågetäcken när jag klev ur DEN DÄR BILEN. Först upp med huvudet och spetsa öronen och se jätteförvånad ut när jag ropar på honom, ropar en gång till och han ser ut att tänka "Matte, DET ÄR VERKLIGEN DU!!! jag har saknat dig" gnäggeli gnägg, trava fram mot mig och se hyperglad ut xD

Mocka, fixa mat, släppa in alla hästar som ska in. och åka hem..
Kolla på Robinson finalen FEL person vann >.<

Nu ser jag ut som en röd tomat (trots solskyddskräm på), imorgon ska det badas hästar, 2 st närmare bestämt
Sen ska vi iväg till Norrköping och hälsa på min morbror och kusin..


Bingó är förövrigt klockren i trav (förutom de 2 första stegen då han inte fatta att han skulle springa framåt och vinglade till).. Igångsättning ska nu börja lite smått. Skritt i minst 1 månads tid dock.


Kommentarer
Postat av: BaraM

..välkommen till Kiviks marknad i Skåne...i juli....det e kultur...låter som en skön å avkopplande dag igår..Carro....men undvik å bränn dig...mer..xD..risk det flagnar av efter en vecka..;)

2009-05-31 @ 12:52:43
Postat av: Carro

men du BaraM, nu är det så att jag bara blir röd, sen när rödheten lagt sig är jag lika jävla vit igen xD

2009-06-01 @ 13:18:46
URL: http://whyevenbother.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: