2 år <3 vi klarar allt!

Var tvungen trots regnet att rida ut på Bingó idag, jag känner och tycker att det är viktigt att "fira" denna dagen med en ridtur, något som jag aldrig trodde var möjligt efter beskedet för 2år sen, tänk, för exakt 2 år sen satt jag och storgrät i soffan hemma. Jag blir fortfarande väldigt upprörd när jag tänker på att veterinären dömde ut min häst efter första besöket. Tycker de är moraliskt fel med tanke på att jag kanske hade valt att ta bort min häst pga att han skulle bli oridbar. Visst, veterinären ska inte inge falska förhoppningar heller men ska absolut inte krossa drömmar!

Dagens ridtur ledde ner till "stranden" där Bingó vart skiträdd för bryggorna som gungade i vågorna xD tölta lite och trava lite samt tog en kort galopp. Hade egentligen ingen lust att rida men har satt det som tradition att rida just det här datumet! Bara för att visa för alla att vi kan!


Sen blir jag så glad över hur mycket min häst visar att han tycker om mig, trots att han står i en angränsande hage till flera hästar så gnäggar han glatt och kommer travandes mot staketet när jag kommer gåendes med vovven på promenad. OMG jag älskar min häst <3 han är världens vackraste <3 (fick berömm idag av en medryttartjej på en av hästarna som jag vaktar, hon tyckte Bingó var jättefin :)..)
och vem kan inte mer än hålla med?

Du och jag Bingó <3 föralltid, förevigt tillsammans <3<3


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: