Nakenhäst :D

Nyklippt är hästapollen nu, sjukt va pälsen växer på den där... Lyckades fylla 3st 10liters hinkar med päls igen xD säkert växt en 2-3cm sen sist jag klippte :P Men nu, 3:e och sista gången för iår :) Nu blir det inget klippt förrens nästa höst! Så skönt också när han är klippt, blir inte samma trassel med pälsfällningen. Vilket är skönt :)
Imorgon ska Annica rida, blir skritt på vägen i mörkret. Älskar turerna nu på hösten, bara skritta, prata om allt och inget. Du är så sjukt värdefull för mig <3
Iaf, sen ska jag nog springa lite i tölt på ridbanan (läs Bingó springa, jag rida såklart ;D), har inte töltat på drygt 1 vecka nu :) Liten minivila fick Bingó från den, men på Torsdag ska det ridas lektion :D Antagligen sista lektionen iår för mig. Tråkigt men jag kommer ha kul i Norrtälje, jag och 5hästar i 5hela veckor.. Går nog ingen nöd på mig!!


Det är skönt att höra att du är på bättringsvägen, dock är det långt kvar innan du är ute i ljuset igen. FORTSÄTT att kämpa. Livet kommer inte bli desamma utan dig.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: