Han tog steget, R.I.P

Fick ett sjukt tråkigt samtal idag om att min "halvkusin" (kusin på brors mammas sida skitsamma), valde att lämna oss här på jorden. Mina tankar går till hans föräldrar och syskon. Och såklart alla som på något sätt kände och älskade denna människa. Dagen här hemma har varit grå. Ska väl inte säga att jag känner människan sådär super, men ändå någon man har träffat regelbundet och samtalat med. Känns tråkigt också att svenska psykvården inte är bättre än va den är. Skämmas ska ni göra!



Idag valde vi att rida till travbanan, och träna lydnad på Bingóbus, red för säkerhetens skulle med pessoat och det gick toppen! Annica red före med Múska och fattade galopp på min signal, dom kunde galoppa iväg medans Bingó töltade på och lugnt och fint fattade galopp på min signal, kunde även göra trav-galopp-trav-galopp övergångar bakom Múska. UTAN att Bingó på något sätt fick eld i baken och stack iväg. Sista sträckan vi körde i galopp galopperade jag faktiskt oavbrutet hela vägen :) Duktig ponny <3 Tur som sagt att han finns, annars hade den här dagen varit hemskt grå.


Jag säger bara det här, var jävligt rädd om de ni älskar, bryr er om, vänner som släkt. Man vet aldrig när dom försvinner.


R.I.P
Tobbe



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: