Skritta? finns den växeln?

Eftersom min pålle har ådragit sig en lös sko (sitter jättelite löst men vill inte ha en tappsko) och hovis inte kan komma ut förrens på tisdag, hon kommer och slår på tappskon om det skulle hända något men antagligen händer det inget. MEN iaf, skritta kunde vi gott göra och måste nästan göras annars kommer Bingó fan aldrig gå ned i vikt. Iaf, skritt var det ja.. Undrar om det är en väldigt bortglömd gångart?? Har era hästar den gångarten? för själv tror jag att den är utdöd, är nästan helt säker på det faktiskt!
För att skritta lugnt på halvlånga tyglar och böja sig runt innerskänkeln är helt jävla omöjligt >.< bara upp i tölt hela tiden.. Fick ju sluta med att jag fick rida igenom honom ordentligt i tölten för att visa att det är mycket härligare och lättare för dig som häst att skritta ist för att tölta.. Gick sådär xD Men woow vilken tölt sen ^^
Tog även 2 korta galopper :P Skon satt som förr efteråt :) Dock SKA VI BARA skritta imorgon.. Och träna på det Malin bett oss träna på.. Dvs hålla koll på båda bogarna hela tiden och vi ska även kunna gå ställda åt höger i flera varv utan att skjuta ut den där jävla innerbogen!

Så, nu har jag skrivit av mig ^^. Känns bra nu xD

Btw så har jag världens häftigaste kattunge ^^



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: