Tisdagen förbi..

Nu är även tisdagen förbi och jag är fasligt trött på min nya vardag.. Jag är skapt för att jobba! Vill inte gå hemma och dra fötterna efter mig. Jag mår bra av att jobba och gillar pengarna man får (såklart ;D)
Visst är det liiiite skönt att sova igen efter att ha jobbat hela sommaren, men jag menar.. Behöver jobba och tjäna pengar.. Det går inte ihop sig annars :/

Bingó vart förövrigt masserad idag, lite hård på högra sidan om korset men tror jag fick upp knuten.. Ska kolla imorgon igen innan jag rider :)
Nu vill jag egentligen bara få ner Bingós vikt (ganska mycket *host*') så jag kan köpa ny sadel.. Usch va skönt det vore! Äntligen få sitta i en sadel som ger rätt stöd för mig så jag slipper hamna i stolsits. OMG va skönt det vore.. Men ett steg i taget.. Bingó måste nog iaf gå ner en 40 kilo innan det blir tal om ny sadel :P
Det måste jag också göra kom jag på.. Väga honom med måttbandet och se hur mycket han väger nu... Nu måste det visa över 400kilo... Inte kan han väga runt 350 som han vanligtvis gör?? INTE med den magen.. (och den stora centimetern in till revbenen, för nej de är inte flera cm, utan bara 1 som är väldigt lång!)

Nu ska jag nog mysa ner mig i sängen med litenkattunge.. som förövrigt fyllde 1 igår :D
Litenpanter blir snart storpanter :'o


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: