Ojdå

Hoppsan, nu var det ett tag sen jag skrev ett litet inlägg.
Sorry!!

Jag har varit stel och mått lite halvtaskigt sen avramlingen förra fredagen.
Dock red jag lektion dagen efter och Bingó var så fin så fin :D när allt gick som de skulle och vi förstod varandra och gjorde rätt :) börjat träna lite mer på att "sätta" honom i tölten med bibehållen form (dock något högre form annars kväver han ju sig själv) och med bibehållen takt och mjukhet. Gick super mot slutet :D

Sen i onsdags kom kiropraktorn ut och kollade igenom Bingó, som för 3veckor sen fick en spark på bogen och inte kännts helt hundra egentligen sedan dess. En liten låsning i bäckenet (som alltid) och en liten låsning i vänster framknä. Inget i bogen vilket var skönt! :) Skrittat lite lugnt sen dess och idag red vi första passet på riktigt och han var sååååå galet fin!
Tog hacket och körde tölt och trav på ridbanan, träna på att behålla takten, formen och bärigheten även på rakt spår då vi ÄNTLIGEN kan rida runt på 4kanten (snöhögen är nästan helt borta!). Bingó var så galet duktig <3 och det gick verkligen att jobba igenom i tölten :)
Traven gick helt ok den med, märks ändå att vi inte travat något på banan sen i november typ pga snön.. Men han bjuder ändå på form! Dock slinker bogen ut lite då och då men just nu måste bara självförtroendet öka hos Bingó sen kan jag börja kräva lite mer i traven :) för att trava på ridbanan är läskigt säger Bingó ;D eller ja, om inte annat väldigt svårt för en 5gångs töltmaskin!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: