Det är säkert, jag lever fortfarande!

Alltså, nu är jag helt jävla död, att börja kl 7 dagen efter jul (och jobba till halv 7 på kvällen) samt att sedan jobba 11timmars pass 3dagar på raken är fan jobbigt.. Att jobba 45timmar på 4:a dagar (när man vanligtvis jobbar 40timmar på 5dagar) är verkligen energi krävande. Dock ska det sägas att jag trivs JÄTTEbra, verkligen helt ruskigt bra! Vilket gör att man orkar med de långa dagarna! Jag kämpar på (trots att jag försov mig idag och kom 12min försent!), så ska de blir riktigt RIKTIGT skönt att sova ut imorgon!
Har en dag kvar schemalagt på lagret, de är på torsdag. Sen vet jag inte riktigt hur de blir, vilket känns tråkigt som fan! Pratade med personalchefen idag och ska gå utbildning den 3:e och 4:e jan i kassan för att ev då få typ 1-2 dagar i veckan schemalagt där, sen skulle han ändra om i schemat på lagret lite och försöka få in mig på 1-2 dagar schemalagt där också. Jag hoppas verkligen att det går! För jag vill så gärna.

Trivs så galet bra, verkligen gillar människorna jag jobbar med, gillar den här typen av arbete! Fysiskt och socialt! Känns så jävla bra att kunna HJÄLPA folk (även om vissa är mer glada än andra *vissel*) Men de känns jävligt häftigt att sitta på lite kunskap som kunderna förlitar sig på! Verkligen galet grymt!

Så jag hoppas, de är det enda jag kan göra just nu! Hoppas och fortsätta vara positiv!!!

Bingó den stackarn har fått ganska lite uppmärksamhet de här veckorna, har ju jobbat galet mycket och Bingó har fått lite "vinterledigt" jag har väl ridit 3-4dagar i veckan och ganska lugnt, men nu ska vi väl börja dra igång på riktigt igen :) Ska boka in lite ridlektioner nu i januari! :D

Hela januari ska jag också viga åt körkortet! Ska gå risk1:an den 11:e, köra halkbanan någon gång också (pappsen bokar imorgon) och sen ska det köras upp! Åh vad jag hoppas att de ska gå vägen första gången (önsketänkande I know!!)

Men nu mot sängen, gaah va trött jag är! SOVMORGON IMORGON!!!


Kommentarer
Postat av: Fia

ähh, du kommer klara det lätt! :D (men jag veeet, jag vill också på första gången! ;D)

2010-12-29 @ 00:08:57

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: