2bruna hästar!

Fick äran att rida lillabruna (Ásta) idag igen, red henne igår tillsammans med Annica och Múska. Ásta hade ehm ja lite spring i benen, så söt <3

Iaf, idag fortsatte min rida utan stigbyglar träning! Går bättre men de är så jag får SKÄMMAS över hur dålig balans jag har :o
Ásta tuffar på i kort mjuk trav men jag ehm håller på att studsar av xD ja inte riktigt då, tar ner innan det blir alldeles för obalanserat! Men de är svårt. Jag har inte ridit barbacka på ÖVER 6år! och har faktiskt aldrig travat utan stigbyglar (bara töltat). Iaf litenbrun är bäst, typ världenssnällaste som stannar när hon där uppepå ber om det! Tölta lite också och damen är SÅÅÅÅÅ fin efter en låååång vila :D så kul!

For sen efter det ut till STORABRUNA, dvs Agnes lilla pålle. eller eh, stora pålle!
Även Sandra var med :)
Agnes red fram, sen fick jaag rida :D och red de gjorde ja (nästan så jag blev lite svettig i min tjocktröja, men bara nästan!)
och han har blivit så fin :D liiite ignorant mot min högerskänkel xD Fast så är jag svagare i den sidan övh. Men ändå! Men sen lossnade det och han blev ännu finare :D sen höll han på att trava mig ur sadeln ett antal gånger xD Jävlar va mycket bakben det kan bli på sånna där stora djur! :)

Men de var kul! Nu vill jag bara rida MIN häst också faktiskt :o
så är jag nöjd ^^. mer än nöjd!
Men Bingó fick springa bakom moppe idag igen, 2varv på vägen. och nästan ett varv ner i diket xD
men han är så jävla duktig ändå! Nu har jag fått in tekniken bättre, och kan nästan reglera tempot påvägen hem xD NÄSTAN! Imorgon ska ja ut på FM och massera lite för att sen åka ut igen mot kvällen.

FÖR

Håll tummarna imorgon från kl 16:30 och 3timmar framåt!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: