Ja, men de var väl kul...

Fick tillbaka min sadel i fredags..
Omstoppad utan mitt godkännande. Kul!
Tydligen hittade herr sadelmakare inga som helst fel på bommen (själv vet jag inte vad ja ska tro då jag faktiskt TROR att bommen är sned). Och de skulle höra av sig när och om det blev tal om att stoppa om sadeln.. Men nehej, de gjorde dom inte.. Vafan liksom? vem säger att jag hade 1300spänn över bara sådär? Och hade ja inte betalat hade jag ju inte fått MIN sadel? Åh blir så jävla arg.. PLUS att jag ABSOLUT inte ville att dom skulle stoppa om min sadel.. utan jag ville att Peter Winslow skulle göra det!! (och samtidigt skulle han ta sig en titt på bommen!!).. SEN får man inte göra något sådant enligt lag! Blir det på något sett en kostnad för kunden (när de från början skulle vara gratis) är man TVUNGEN att höra av sig för att höra om det är OK med den kostnaden. HELVETES JÄVLA IDIOTER (ja hejj jag är verkligen superförbannad, KÖP FÖR FAN ALDRIG EN SADEL FRÅN GLOBUS) så då var de sagt!

Dock tror ja inte att sadeln passar nu.. När herr Veterinär nu lossat på musklerna runt rygg och bog.. Bingó har blivit bredare där.. Jag dör om jag ska behöva sälja min 6månader gamla sadel (FÖRLORA sisådär 2tusen kronor på sadeln + dom där 1300kronorna för omstoppningen) och sen KÖPA EN NY sadel >.< JAG HAR INTE RÅD VAFAN

Så jag hoppas ju liksom att den ska passa.. Men med min otroliga tur *HOST* så kommer den självklart inte göra det!!


Seriöst? jag orkar inte? Känns nästan som jag bara vill lägga ner allt just nu.. Varför kan de inte funka och gå min väg för? varför?


Kommentarer
Postat av: Mikaela

Fin blogg (:

2010-07-26 @ 00:21:26
URL: http://miier.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: