Målning och fodersnack

Var iväg idag med pappsen och köpte färg till friggeboden (måla dörr, knutbrädor och foder osv). Snaaart är vi klara! tjoohoo!
Hann inte med att rida idag, hade lillabruna men hon fick bara en morot i hagen, likaså Bingóboj <3 Imorgon blir de lite longering, med travbommar. Och fan ta hästen om han börjar hoppa över bommarna! DE SKA TRAVAS ÖVER!.
Försöker också övertala hästen att man ska äta upp höet, och gör han inte det blir matte ledsen i ögat och hästen tunnar ur >.< och ja måste kraffta upp honom för att behålla vikten, och Bingó blir lite ehm, mer framåt xD jävla onda cirkel. Varför äter han bara inte? :( Tycker inte om när han bara går på 2,5kg på kvällen och 1kg på morgonen och han ÄNDÅ inte äter upp till hundra procent. Dumma häst :( (jag vill att han ska gå på 4,5-6kilo på kvällen nu, och 1,5-2kg på morgonen, de blir ju kallare liksom!)

Han faller alltid ur typ 2ggr om året, en gång på våren, och en gång på hösten..  DOCK brukar de alltid vara för att han då oftast äter hö (som han inte kan göra egentligen pga allergi, slemhosta osv). Men nu äter han gottigt hösilage :( varför äter han bara inte? :(


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: