Psykbryt

Seriöst, det VÄRSTA JAG VET är oordning.. Vilket den här familjen fan STÄNDIGT har.. INGET och jag menar INGET står kvar där man lämnade det (tex nu, som mina uggskor, spårlöst borta). Vi har TVÅ!!!! garderober att ställa skor i.. Jag är så jävla 200% säker på att jag stoppade in dom i garderoben på övervåningen. Men finnes dom där? HAHAHAHAHAHAHA *tillåt mig att asgarva en stund* såklart som fan att dom inte finns där! För att någon i den här jävla familjen (nämner inga namn, men kan säga att de inte är jag) går och FLYTTAR på saker "för att dom står bättre här", men sen när man frågar vart sakerna är så får man svaret "Antagligen där du ställde som sist" JA, klart som fan att dom skulle stå där! OM INGEN JÄVEL FLYTTADE PÅ DOM.. Men nej nej, så är ju inte fallet här.. ÅH NEJ (seriöst, jag har vredesutbrottet ala Eyjafjallajökull just nu).
Men nej nej, jag med min SUPERGODA ekonomi kan ju hur lätt som helst knalla iväg och köpa ett par nya skor.. ABOSLUT (speciellt när jag inte ens har råd med att köpa ett paket tuggumi typ).. HELVETES JÄVLA SKIT @!!£@@€&£$£@!! (massa fula ord som en bör höras av någon)

Och nej, min puls har inte gått ner ännu, och lär inte göra det på ett bra tag.. Fan va arg jag är (och nej folket, de är INTE bara för att jag inte hittar mina Ugg, utan de är för att detta händer JÄMT! MINST 2ggr per vecka så hittar man inte det man letar efter). FAN TA detta. Seriöst..!!!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: