Så det kan gå!

Just nu sitter jag och käkar glass *woups* till mitt försvar äter jag sällan glass (och godis å sånt). Men satan va gott det är! :D just nu iaf ^^.

Bingó blev riden en liten sväng på ridbanan, kravlöst barbacka i skritt och tölt. Imorgon får vi se vad underlaget bjuder på. Men antingen blir det rida barbacka, rida med sadeln eller tömköra. Sen på torsdag kommer världensbästakiropraktor ut och kollar Bingó och 2andra hästar i stallet.
Känns bra iom att han inte har känts helt hundra sen olyckan i skogen. (där mitt ben förövrigt fortfarande har en otroligt stor knöl som dessutom är öm och har en konstig avvikande färg från resten av benet)

Sen hade jag ju små funderingar på att vara med på Lucia tävlingen ute på Fors Gård, men måste skippa den.. Jag jobbar ju den helgen! Tråkigt nog.. Men men, vi får väl vänta tills våren och tävla då ist! eller nått..
Känns så otroligt jävla jättejobbigt att min älskade har börjat bli till åren <3 usch USCH verkligen! :(

Men nu ska jag ställa in resten av glassen, trodde jag ja.. woups allt tog visst slut *vissel*
Tur att de inte var sådär jättemycket glass från början men tillräckligt för att antagligen ge mig magont (jävla laktos). Men aja, gjort är gjort och gott var det på vägen ner!

Nu ska jag busa lite med kissekatten och lägga mig i sängen för att glo på tv!

Vi höres, TJING!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: