Blött

var en kort sväng ut till stallet nu ikväll, stallkamrat Cassandra tog ju körkort igår och man tackar ju inte nej till skjuts i detta oväder! :D jag överlevde resan dit och hem ;D duktigt gjort av Cassandra bakom ratten!
Iaf, tog bara in Bingó (som förövrigt kom i FULL galopp när jag ropa, de har regnat han var blöt och hungrig och ville iiiiiiiin) , la på BoT-ryggtäcket och la på ett fleece då eksemtäcket var/är dyngsurt och har inget torrt i stallet, vill inte skita ner dom jag liksom redan har tvättat klart för iår, de är ju snart dags att plocka av eksemtäckena!.

Imorgon har jag utsläpp, suck :( sen på kvällen bär det iväg på födelsedagsmiddag! Sen alla kära läsare är det måndag. Inte för att de blir någon större skillnad i min vardag.. Ännu inte orkat söka några jobb. Det tar livet av mig :( men någongån så, om jag inte börjar plugga till våren?!?
jaja, får se..
Och ja, det blev ett flummigt inlägg, men jaja :P Känner att jag själv inte har en röd tråd idag, har inte gjort ett skit >.< jävla pissväder!

Nu ska jag upp å se om det finns något kul att se på tv.. Vilket jag hoppas!
Annars slänger jag på någon gammal film :)


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: