Träningsvärk

Efter gårdagens långa och jobbiga dag tog jag mig ut till stallet lite senare än tänkt.. Mitt i resan bestämde sig min moppe för att gå som om man kastat in en näve grus i maskineriet.. In till verkstaden (som tur ändå ligger påvägen till stallet xD) lämna den där, där dom kollade runt och hittade tillslut att de var skit i förgasaren (gratis jobb också, iom att jag var där förra veckan och lämnade in trasig moppe!)
Iaf, Bingó och jag tog oss en barbacka skrittur (eller ja, allt sker ju barbacka numera men ja ehm, ni fattar) på vägen. Bingó kändes mjuk å fin och skrittade på bra med halvlånga tyglar. Blev typ några oerhört korta travsträckor, knappt något som räknas xD men ändå!
De är verkligen mysigt att sitta barbacka, de är något som gått upp för mig!
Dock önskar jag verkligen att jag kunde känna mig mer bekväm däruppe. Våga LITA på mig själv och min balans.. Det känns som att jag behöver "ramla av barbacka" bara så jag vet att de inte gör ondare än med sadel xD. Fy fan för hjärnan och dess komplicerade funktion!..

Nu ska jag däremot krypa ner i sängen! Imorgon ska jag upp relativt tidigt och fara iväg till Frisören :D bli liiite ljusare och klippa till luggen lite också :) spännande!

(juste angående rubriken, mina lår (insidan) jag fattar inte?!? Jag har sååå ont xD)


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: