Måndag 17 Januari

De känns bra idag, övningskörde till Hööks och inhandlade dessa 2 täcken;






Hade en bra känsla i körningen vilket uppskattas enormt! Känner mig väldigt säker i den punkten. Kuggar jag där är det pga att de verkligen HÄNDER något. Annars bör jag gå felfri därifrån! De är teorin jag är orolig för! Men men!.

Vidare mot stallet sen på kvällen där jag red lillabruna (fina lillabruna <3), lite tjafsig i inner i båda varven, arbeta igenom lite och då släppte hon fint! Duktig litenbrun! Trava galet bra i trevlig form! Töltade helt ok också!
Men pigg var hon, mycket pigg :D

Skulle först inte rida min springare, men gjorde det tillslut ändå! Som en klocka i tölten var han men ville inte alls släppa i innersidan i vänster varv. Fick arbeta igenom ganske rejält för att få honom att släppa och arbeta igenom. Han vart fin tillslut men de var lite jobb dit :P Men positivt ändå att han var helt taktren hela tiden, så trots lite "jag vill inte" från hans sida så vart han aldrig spänd och tappade aldrig bakdelen! :)

Imorgon är en annan dag och förhoppningsvis kommer han ihåg hur trevligt de blev när han väl släppte ^^ haha önskedröm!

Ser i vilket fall fram emot lektionen på lördag :D

Nu ska jag ut på kvällspromenad med liten vovve, sen sängen! TRÖTT.. (har pluggat alldeles för mycket körkortsteori idag!)



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: