Jobbig vecka framför mig

Nej, jag är INTE van att jobba flera dagar på raken, max 4:a dagar sen är jag fan helt slut, som förra veckan, torsdag, fredag och lördag, helt okej arbetsvecka, nu idag söndag har jag varit ledigt, sen blir de jobb måndag-fredag (och ev. helgen också), jag kommer vara helt död. Imorgon och på tisdag blir de stress som fan också, ska få all inredning till butiken (iom att vi håller på att bygga om), de blir galet stressigt men ack så intressant! Lite lugnare sen onsdag och torsdag då de är kassan som gäller! och sen fredagen på lagret som vanligt då.

Känns som att jag INTE kommer var fit for fight sen på lördag, eller jag kanske inte har berättat de för er? Men på lördag ska jag RIDA på min prins igen <3 :'D (eller åka häst till en början), bara isen har försvunnit från vägen vill säga! Ska börja sådär löjligt långsamt igen, men efter detta blir ponnyhästen en skogsmulle, med väldigt få träningspass på ridbanan. Tråkigt men sant, jag vill ha honom ett tag till i mitt liv som ridhäst.

Nu ska jag nog dra mig mot sängen, tidig morgon imorgon, börja kl 8:a, usch! Jag som är bortskämd med att börja TIDIGAST 10:45 haha :P men de ska väl gå de med, bara upp å hoppa!

Så, natti mina vänner



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: