And the smile is still on

-18 grader imorse när jag åkte till stallet.. Så inte okej! :(
Hästarna var pigga och alla busade sin väg till hagen.. Inte eller okej. Jättearg Carro!!
Kelda och jag tog oss till ridhuset igen. Fortsatte med att träna igångsättningar och nedtagningar.
Får man ihop henne bra där, så har man de så enkelt för sig resten av ridpasset. Kelda är så härlig på de sättet att man kan göra många många många övergångar utan att hon blir stressad, spänd, taggad eller tung. Bingó fick man liksom inte "hålla på så" med, utan han arbetade bättre när han fick rulla på. 
Så nu är de så kul att liksom kunna göra hundra övergångar på en långsida och få en mer uppmärksam häst ist :D
Övergångar blev det, från och till allt :) Börjar alltid med att trava igång henne, med övergångar såklart.
Sen blir hon för tillfället bättre efter att fått rulla lite i galopp, så efter en 15min in på ridpasset rullar vi lite i galopp i båda varven, trav-galopp-trav-galopp-halt-trav osv osv. Idag red vi lite skolor efter galoppen, öppnorna sitter nu nästan alltid, slutorna är svårare men de går! :D och skänkelvikningarna har lossnat jättefint! :) 
Började sen med tölten och hon klaffade varje övergång! Vissa nedtagningar blev bättre än andra, men de är jag som slutar rida ned henne :) Töltade ganska mycket idag trots allt, och i vänster varv (som helt plötsligt blivit hennes bästa) lossnade hon så GUDOMLIGT i några sekundrar då och då. Vilken häst!
SÅ häftig känsla när man känner hur hon bara slappnar av, reser upp sig och bara trampar på! Den där snygga skugghästen red med oss det här passet också! :D 
Körde några övergångar till trav från tölten, ibland blev hon lite lång innan hon föll ner i traven. Men vissa var sådär läskigt bra, halvhalt och trav med resning direkt! :D
Läckraläckraläckra tjejen <3
 


Kommentarer
Postat av: Frida

Härligt att det gick bra även idag :) Hur är det med Bingo?

Svar: Ja, känns riktigt kul att de går framåt :)Vi gick bara en promenad idag, för att gå igång kroppen lite. Ska kolla igen imorgon för att se om de är oförändrat. Gammelmannen!
Carro

2012-12-09 @ 15:39:18
URL: http://guffiframidfelli.blogg.se
Postat av: Frida

Svar: Hoppas det blir bättre igen!

Svar: Det gör jag med! Nog för att han inte "gör något" om dagarna nu, men de är aldrig kul att se dom ha en rörelsestörning/hälta :( Han ser ju dock inte ut att ha ont, som tur är :)
Carro

2012-12-09 @ 19:49:54
URL: http://guffiframidfelli.blogg.se
Postat av: Frida

Svar: Det är ju skönt att han inte ser ut att ha ont, men man vet ju aldrig när de inte kan prata heller. Han har iallafall turen att ha en väldigt bra matte som bara vill hans bästa :)

Svar: Nej de är klart, Men efter 7år känner man ju iaf honom lite :) trots allt ^^.
Carro

2012-12-10 @ 10:41:01
URL: http://guffiframidfelli.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: