Bettbyte

 
Dagen började på gymmet, ett spinningspass på 1timme. Härligt ! :)
Åkte vidare mot Foderboden för att köpa morötter, men de var slut :( åter i augusti. Pållarna som vill ha morötter ju :o Får köpa dyra påsmorötter!
Iaf, hittade ett 2delat bett i strl 10,5 som jag köpte ist. Kelda har inte kännts helt jättenöjd med sitt 3delade. Bitit ifrån lite, tuggat en hel del och varit allmänt "orolig" i munnen. Tyckte hon kändes riktigt tillfreds med det 2delade. Så det var kul! :) Återstår att se om det fortsätter så, svårt att säga efter 1 ridtur liksom!
 
Men idag red vi i skogen, timmesrundan med Annica och Totte!
Mycket trav inne i skogen och Kelda var SÅHÄR pigg och glad! :) När vi kom ut på öppen mark blev de lite galopp också! :) Samt töltträning på grusvägen hem med en racergalopp i sista backen! :) Jättehärlig ridtur verkligen! :)
Älskar ridvägarna som är här, så galet härliga!
 
Bingó fick sig en promenad idag igen :) Han verkar ganska nöjd med promenadlivet, min fina <3
2-delat var tydligen en hiss från Kelda! :)


Kommentarer
Postat av: kajsa - 100% häst

Härligt att det tvådelade bettet fungerade så bra! :D

2012-07-14 @ 19:24:15
URL: http://kajsashastliv.blogg.se/
Postat av: Frida

Hoppas hon gillar det där bettet bättre då :) Guffi gillar inte heller 3-delat, inte 2-delat för den delen heller utan vill bara ha raka. Är svårt att variera sig då.

Svar: Ja, det är inte roligt. Fast det där var som tur var en ganska billig resväska köpt för många år sedan, och den rullade inte så bra heller så ingen katastrof egentligen. Hon höll på att kissa i sängen väldigt mycket för ett år sedan, men då var hon ju kattunge så det får man väl leva med. Tror hon gjorde det lite demonstrativt för att vi inte bytt kattsand tillräckligt fort :p Men hon ska nog få träffa doktorn snart ändå så hon slutar skrika vissa perioder.

2012-07-14 @ 20:31:58
URL: http://guffiframidfelli.blogg.se
Postat av: TeamGrys

Hej! kika gärna in på våran blogg och lämna någon kommentar! :D

2012-07-14 @ 23:13:07
URL: http://teamgrys.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: