Just a smile on my face

Äntligen börjar de lugna ner sig på jobbet. Bättre sent än aldrig typ!
Vi har kunnat äta lunch och eftermiddags fika ute i solen! underbart! :)
Jag hade t.om med mig en hembakad kladdkaka och vaniljglass, så mycket trevlig fika! :)
 
Hade en sjukt trevlig stund i stallet också. Kelda och jag red på banan i 25min (jag sa MAX 20min till Kelda, men hon var så duktig). Vi har haft problem med min slappa yttersida, speciellt i vänster varv. Jag är så svag i min högersida >.< hoppas det blir bättre efter mitt kiropraktorbesök. MEN iaf, jag hade ett litet spö med mig idag.
Har ridit Kelda utan spö innan då jag inte tyckt att de behövs. Men när jag bara hade spöet mot hennes bog, och någon gång ibland petade lite med det så gick det över förväntan!. Hon var jätteduktig! :)
Vi både travade och töltade och Kelda fick de stödet hon behövde!. Jag vet och förstår att hon egentligen behöver ett större stöd, men jag kan inte ge henne nått mer just nu än det här.

Så vi red ganska aktivt i 25min, med lite pauser. Och avskrittning vart för hand. :) Men va kul de är när man kan rida och liksom "glömma bort tiden" och inte vilja kliva av!. Min pärla!
 
Med den glada och trevliga ridturen i ryggen så tog jag och Bingó en promenad på 20min.
Min älskadeälskade Bingó <3. Hur bra och hur kär jag än är och kommer bli i Kelda så finns det verkligen ingen som Bingó <3. Jag kommer dö när han inte finns med mig längre <3 ÄLSKADEHÄSTPOJKE <3
Nog om det, Bingó och jag hade en trevlig promenad och vi busade lite och Bingó bjöd på arabtrav när vi sprang en liten bit. Busighest !
 
Jag är omringad av två helt underbara individer <3


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: