Round it goes

Dagen började i stallet kl 8:a, med några pållehästar som var väldigt upprörda över att de blivit väckta en timme FÖRSENT! :o usch och fy! ;)
Men utsläppta och mätta i magen blev de tillslut också ! (Vi har sommartider i stallet nu, så vi hästmänniskor får de lite lättare nu när de är så få hästar inne!)
 
Annica och jag red ut runt "timmesrundan" och Kelda var pigg och glad. Ville inte alls trava först (lite för pigg) så fick ta upp i galopp och sen ner i trav. Då gick det bättre :) Vi tränade faktiskt på att rida lätt på olika sittben, jag har JÄTTESVÅRT att rida lätt i vänster varv, nästintill omöjligt! Vilket såklart försvårar utbildningen av Kelda!. Men det tränade vi på idag, lite lättare för mig på rakt spår men fortfarande långt ifrån stjärnklart! ojoj, mycket att träna på haha. Lite klättring i skogen blev det också, lite "meltdowns" vid vissa geggiga passager ;) Ston, säger då de!
Gelpaden får fler pluspoäng från mig! Sadeln låg HELT stilla idag, ingenting alls rörde sen sig!
Men jag är grymt noga med att ha ett "styvt" schabrak under så jag kan bygga upp en tunnel över ryggraden! :)
 
Väl hemma sen var Kelda sådär lagomt trött, blev avspolad och utsläppt i hagen. Där hon rullade sisådär 5ggr haha. Skithäst ;)
 
VärldenfinasteBingó fick vila idag! Imorgon ska han gå som ponnyridningshäst! :) Det kommer han tycka om! :)
 
Kelda är Frökenfluff!


Kommentarer
Postat av: Frida

Svar: Han kanske förbereder sig för kalla höstar och vintrar :) Guffi brukar också tappade den sent och sätter den också ganska tidigt, innan man tar av eksemtäcket brukar det vara en del. Kanske är något i marken där de växte upp? :p

2012-07-02 @ 09:06:44
URL: http://guffiframidfelli.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: