It's Friday

Den här dagen har varit lång, och nu är jag helt sjukt trött! *gäsp*
Började dagen med panik då ena blinkersen på transporten VÄGRADE att fungera? Grattis liksom, åkte iväg till Besiktningen ändå, med andan i halsen! Usch!
Hade sån jävla otur att postionslamporna slocka lagom tills dess att vi skulle in. Vafan liksom? De funka HELA vägen dit (och funkade när jag åkte därifrån, men inte under besiktningen.. jävla skit!) Så fick "nedslag" på det.
Fick också nedslag på påskjutsbromsen, den tog lite väl sent. Bara att justera enligt pojkarna där. Så får väl göra det då! Återbesök inom 1månad då. Får väl boka en tid på måndag! De är tur att man iaf får köra med den under tiden ;) hehe

Vidare mot stallet sen, idag var stora vaccinationsdagen i stallet och i väntan på veterinär så var jag duktig och tvättade av boxen! Den var skitig kan jag tala om! Efter vet, besöket tog jag och flyttstädade Bingó. Han tyckte väl det var kul i sisådär en kvart haha, sen ville han inte mer! Men ren blev han och gott luktade han! :)
Efter det tog jag tag i allt läder och tvättade och smorde. Gjorde iordning ett träns till Kelda också! (hoppas hon kan ha Bingós ena bett som är typ 9,5cm). Hon ska SÅKLART få ett eget träns också, ja vet bara inte VAD jag vill ha till henne :D Men jag lär nog hitta något snyggt till henne också! Ge mig lite tid bara ;)
Smorde igenom sadeln också en sväng, ska bli intressant å se om Kelda kan ha den, eller om jag måste byta ner till ett mindre koppjärn.. Och om hon kan ha den då ist :P De lär vi märka sen!

Hemma var jag inte förrens efter 17, gäsp! Till middag blev det en skål yoghurt med flingor! Fint va? :D



En färsk bild på en nybadad Bingó! :D



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: