Torsdagens sysselsättning

Dagens ridning blev ett 20min travpass i ridhuset. Och ja, idag fick jag en bra känsla.
Nej, jag är inte helt nöjd med att formen hos Kelda dippar, Ibland är hon klockren och jättestabil, för att nästa sekund "svamla" runt. Men det kommer väl, med styrka och bärighet. I hope!
IAF så var hon riktigt trevlig idag, tror hon tackade Matte för den omstoppade sadeln ;)
Sköt på riktigt fint med sina bakben, bitvis travade hon mig nästan ur sadeln! Den ni!
Formen var mer ett faktum och takten satt hela tiden. Liite problem i höger varv där hon gärna vill tölta, så tar man lite för mycket slår hon gärna upp i tölt. Men vi fick bukt på det också mot slutet.
Tog en fattning i båda galopperna och lät henne rulla 2-3varv i båda innan vi travade av. 
Hade "liten tidspress" och kunde bara spendera ca 20min i ridhuset. Dock kändes det som att jag fick igenom det jag ville. I höger är hon lite mer ostabil, alternativt så får jag inte ihop mig själv och ger henne inte rillräckligt med stöd!. DOCK så kunde hon trava riktigt trevligt där med de sista varven, rusade inte på utan kunde hålla rätt tempo och lyssnade fint på sätet. Så det kändes bra! :)
 
Imorgon blir det vila för pållarna, jag ska vara hjälpreda vid ett veterinärbesök. Och på lördag är det stall för hela slanten! :) Ska bli mys!
 
 
Haha, jag ÄLSKAR näsborrarna här, hon var ganska flåsig efter de två galopperna. Och hon blev bara skrittad 2-3varv i ridhuset, iom att vi har en 10min skrittväg hem så blir hon avskrittad den sträckan :P
 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: