Tävlingsbabbel!

Nervöst är ordet, eller.. Kanske inte riktigt ändå..
Jag är iof GRYMT nervös över galoppmomentet i 4gången. Jag har inte tävlat 4gång sen jag fick en flygtur på Bingó under galoppmomentet och fick min axelskada samt en ambulansåktur. Och de är klart att jag är orolig över att de ska ske igen!. Det knyter sig lite i magen när jag vet att vi ska vara typ 4:st inne på banan och alla ska galoppera samtidigt "/ Känns inte säkert, det gör det verkligen inte. Dock känner jag mig relativt säker på att Kelda stannar om jag ber henne. Så jag får helt enkelt se hur de blir i galoppen. Antingen känns det skitbra och vi gör hela galoppmomentet, eller så känns det helt okontrollerat och då avbryter jag hellre!. 
 
Tölten känner jag mig säker på, hon kan. Det är ingen form, men taktrent, stabilt och trevligt. Jag kan inte be om mirakel, det är hennes första tävling!. Jag kommer vara supernöjd om vi går runt på typ 4:or :) (snittar runt 4:a tex).
Sen tycker jag att de är liiite jobbigt att 4gången är först, hade så gärna velat rida tölten först på henne, hade känts lite bättre. Men vafan, det är inget att göra något åt. 
 
Jag har dock min framridning ganska klar för mig, damen kräver mycket skritt. Töja, böja, ställa och flytta. Därefter släpper hon så otroligt fint i resten av gångarterna! Sen blir det att bara checka av gångarterna, en och en. Kort men "intensivt", inte harva runt på volt i 20min, det kommer hon aldrig orka. Helst vill jag rida fram ute på någon väg. Så hoppas att den möjligheten finns!. 
 
Jag har också nästan bestämt mig för att rida med de viktade vita bootsen!. (190gram), tar dock med mig alla typer av boots för att kunna byta om hon känns trött!. 
 
Egentligen är detta värsta svammelinlägget, men måste skriva av mig lite, för det var så länge sedan nu!. Kommer ju också kännas JÄTTEkonstigt att inte vara där med Bingó, även om vi, trots våra 7år ihop, inte tävlat sådär jättemycket (pga skador osv) så är det ändå han som varit min tävlingskamrat.  Har ju bara tävlat Bingó och Serra :P Så även det kommer ju kännas konstigt, när de ropar in Caroline och Kelda! . hehe
 
Nej, men sluta svamla nu, bjuder på en gammal tävlingsbild på mig och Bingó <3
Och en liten taggande bild på finaste Kelda!
NU JÄVLAR!
 
 
 
Och så lillaKelda :)
 
 
Fina tjejen, jag tror på oss!.
Tillslut kommer även vi vara där jag drömt om!
 


Kommentarer
Postat av: Frida

Det kommer gå så bra för er :)

Svar: Tack! :)Jag hoppas det ^^
Carro

2012-10-10 @ 11:26:38
URL: http://guffiframidfelli.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: