And now, I know what i bought!. I bought a new friend with a heart of gold.

Idag efter Bingós ridtur, fick jag en helt annan energi. Älskade häst va mycket han ger mig tillbaka <3.
 
Kelda och jag red ut, var t.om så duktig och drog på mig nya chapsen. Kände mig så seriös helt plötsligt!
Kelda var piggelin, skuttade fram för skänkeln men lyssnade fint för förhållningarna. Höll på att göra krokben på sig själv när hon fick syn på shettisen i ett stall längst vägen. Helt otroligt hur rädd hon kan vara för den där lille hästen!. Tog fatt på hennes energi och körde lite töltträning, hon är vacker den där damen!
Bjöd fint framåt. Lite hackigt i början där hon helt enkelt var lite för "på" och skuttade fram för skänkeln. Avhjälptes med lite böja och flytta längsmed vägen. Lossna riktigt fint!.
In en sväng i skogen, älskar att rida fram lite ute på en grusväg, få loss de sista i skogen, böjning och genomklivet. Sen ut på grusväg igen. Helt ny energi och jävlar va hon fräste fram. Hahaha, helt underbar!
Taggade upp henne i skritten inför galoppen. Fick ihop henne jättefint och hon nästan vibrerade, klockren fattning och vänster galoppen var så stabil och fin! :D JÄTTEHÄRLIGT!
Sen dog hon en sväng när de helt plötsligt låg ett gäng med stockar i kanten av vägen! Blev terapi där innan hon vågade nosa lite på dom. Luktade så gott :') Helt nyfällda!
Iaf, töltade bort från de läskiga stockarna och hon ville SÅHÄR JÄTTEGÄRNA galoppera igen, så blev en ny fattning på samma vis som innan, tagga upp henne i skritten, få henne att lätta upp i fram och sen ge skänkeln.
Högergaloppen var lika fin den! :) Duktig tjej!
 
Sen när vi började närma oss hem kände jag ett "nej jag vill inte sluta rida nu" sug. Så tog en 10min till på ridbanan. OCH HELVETE I MIN LILLALÅDA!. VILKEN HÄST <3
Tog trav direkt och hon bjuder på ett helt sjukt steg!. Den takten, de påskjutet alltså woow! :D Kändes som att sitta på en storhäst i litet format! Hon tog verkligen i med bakbenen, lättade upp fint i fram och var helt med mig!. Svävet kom riktigtriktigt bra bitvis och de var en fröjd att bara sitta!
Red lite serpentiner, volter och snett igenom och hon bröt liksom aldrig av från den där underbara traven!
FINATJEJEN!!! :D
Hon var SÅHÄR trött sen, så satt av direkt från en helt underbar kortsida i trav och gick en 10min med henne.
Därefter blev hon avspolad och utsläppt i hagen. Finatjejen! Åh idag var hon värld sin vikt i guld!
 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: