Sadelmakartorp

Sadelmakartorp, älskade älskade sadelmakartorp.
Åh va sjukt lycklig jag blev när en stallkamrat berättade att hon hade hittat en ridväg till just Sadelmakartorp (dvs, ridvägarna runt därom).

Och lyckan var helt jävla total när jag efter ett dopp i ett kärr (där vi klarade oss oskadda, men hehe, jävlar va blöt jag blev x) hade en liten sjö i mina stövlar!) klev upp på grusvägen i toppen av "masten".
ÅH, att sedan rida "Stora Domänen" (har ja för mig att den hette) och bara vara på gamla jaktmarker, underbaraunderbara känsla :')
Och åh va ja vill rida dit med Bingó, verkligen vad jag hoppas att vi kan ta oss dit en dag, kanske kanske att man kan skritta dit med honom till våren?, bara för att få uppleva känslan av att rida den bästa på dessa ridvägar igen.
 
Vi var ute i 2,5timme. Kelda var verkligen superduktig! Jag valde att gå skogstigen från masten till våran "timmesrundan", som tar ca 20min. Bara för att Kelda skulle få andas lite.
Dock var hon lika positiv och glad hela tiden! Underbara häst! Bjöd på jättefin trav bitvis, men orken försvann såklart.
 
Idag fick hon jogga lite runt Bondgårdsrundan, för att helt enkelt inte stelna till helt. Imorgon blir det vila skulle ja tro, alternativt longering. Och sen på Onsdag ska vi ju iväg på träning :D
 
Bingó får lite promenader, vilar mest just nu för att han helt enkelt inte ska bli alltför öm om tassarna. Men än så länge funkar barfota för honom. Vilket gör mig så jävla lycklig!
 
Jag har helt enkelt 2riktigt riktigt underbara vänner <3
 


Kommentarer
Postat av: Agnes - Stalltjej.se

ÅH MASTEN <3

2012-09-05 @ 21:14:47
URL: http://www.stalltjej.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: