when you hit the rock bottom

Känner väl att jag mått oförskämt bra ett tag, och nu har man tagit ner på jorden igen.
Egentligen inget stort eller så som hänt, men tillräckligt jobbigt för mig just nu. Så en svacka i livet, men det vänder väl snart!
Detta har gjort att pållarna har vilat sen i söndags. Och i tisdags hade jag matteprov, där jag faktiskt kände mig nöjd och rätt säker på ett bra betyg! Får veta det på tisdag, så några dagar kvar! Spännande!
 
Idag tog jag mig i kragen och mös en sväng med Bingó i stallet, där vi avpälsade honom lite. Snart är det varmt nog så jag vågar ta av täcket. Lite överfjollig är jag nog men jag är hellre det med en äldre häst än att jag står där sen med ett vrak!.
 
Kelda och jag red ut, slängde på viktbootsen (som flög av 2ggr, MÅSTE köpa de nya supersnygga Veredus Bootsen så fort pengar finns!).
Iaf, Kelda var helt otroligt läcker. Den där skugghästen som förföljde oss såg ju nästan ut som en SM-finalist ;) haha
Nej men skämt å sido, riktigt läcker, stampade mycket uppåt i tölten och satte fint under sig. Öppnade verkligen upp sig i bogarna och bjöd på mycket rörlighet! Superkul! Saker och ting bara faller på plats med henne nu, de är helt otroligt hur hon går från klarhet till klarhet! Den styrkan som finns nu är så rolig att rida på, och de bästa är att det bara kommer att bli bättre! ÅH MIN FINA!!
en galopp i båda galopperna fick vi igenom också, vänster är något starkare = tretakt, bra sväv och form. Höger är hon lite svagare i = tretakt, ok sväv men ingen form. Men hon tog den på första försöket! :) 
Traven var riktigt reglerbar idag och hon var så mellan hjälperna och hon har verkligen hajjat rakställningen nu!
Verkligen ett superbra ridpass, precis vad jag behövde!
 
 
Mina älskade hjärtegryn idag.
Att få avsluta dagen med detta är varför jag finns till
älskade ni vad ni betyder mycket för mig! <3
 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: