Ett försök?

Ja, då var tisdagen över också. 
Idag har jag faktiskt ridit Bingó, den ni! haha, med sadel också. Stackarn fick nog en lättare chock där ett tag. "Vänta nu, en SADEL" haha, tänkte att de kändes lite säkrare om han mot förmodan skulle halka till med barfotahovarna, vill helst slippa besöka marken ;)
Iaf, vi skrittade ut i ca 20min. Om ens det. Stel som en pinne är han verkligen, märks ju stor skillnad mot gummibollen Kelda haha (inte så konstigt kanske, men ändå!). Ska se om det helt enkelt går att rida igång honom lite lätt, för att se om de går att ha med honom lite mer, försöka handhästa ska jag göra också.
Sen vore de kul om man kunde skritta ut båda två någon gång, om jag har någon kompis med mig :)
 
Sen blev det Keldas tur, en sväng i ridhuset där vi red fram med noll tygelkontakt (typ), igångsättningar och avsaktningar i både skritt-trav-halt och halt-galopp-trav-galopp-halt osv osv. Så känslig och så duktig!
Tog sen kontakt och red in mer resning i henne, fortsatte med lite övergångar i skritt-trav och någon galoppfattning till. Innan vi gick över till tölt-trav övergångar. Ska bli riktigt kul att rida lektion nu på torsdag. Få lite mer att fokusera, tänka och öva på :) 
 
Efter stallet, var de hem, duscha, äta och vidare mot skolan. 3timmar Matte, så nu är man ganska mör i huvudet, om man säger som så ;)
 
Imorgon blir det en sväng på Bingó, Kelda ska vila upp sig inför torsdagen hade jag tänkt :)
 
 
Bingó, med en sadel! haha, de var inte igår det inte haha


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: