Fredag

Åh, vilken härlig dag det har varit idag! Strålande sol, klarblå himmel och runt 4-6grader PLUS! :D
Kelda och jag tog oss till ridhuset idag och vi var t.om så seriösa att vi hade våra 190grams klockor på :)
Kelda har fått för sig att bli en galopphäst (?) typ, eller ja.
Galopp är jättekul sa Kelda och bjöd på många varv i en mycket fin galopp!. haha, hade det inte varit för att hon är bebis och fortfarande under uppbyggnad är hon en sån häst som man lätt hade kunnat galoppera ett helt ridpass på!. Gunghästgalopp som går att korta och länga hur mycket som helst!. Verkligen skitkul!
 
Idag var inte en av våra bästa dagar, utöver galoppen då. Kelda kändes lite tung i handen och jag fick inte riktigt in känslan av att ha henne helt mellan hjälperna. Vissa sträckor lossnade hon riktigt bra, men sen gjorde jag miss på miss och vi tappade känslan helt. Jag hamnar lite i mitt gamla mönster där jag "rider för mycket med handen" och jag MÅSTE lära mig att sluta med det. Kan rida skitbra, sen händer något och min reaktion (försvarsreaktion) är att börja överarbeta med mina händer. Jag hamnade där en sväng i traven. Men fick iaf tillbaka mig själv genom att bara sätta mig djupt ner i sadeln och ta tillbaka överlivet och stänga händerna.
De är tur att jag iaf kan komma på mig själv (efter ett litet tag). 
 
Imorgon blir det en uteritt :) hoppas vi kan skritta lite i skogen nu när snön smält ner lite :) Annars blir det nog mest skritt på vägarna, så isigt och tråkigt överallt just nu :(
 
 
 
 
Läckerbiten själv! 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: