Tystheten råder

Ja. tystheten hägrar ju tyvärr här på bloggenn nu när laptopen är död (för vem ooorkar gå ner för en trappa och sätta sig vid den stationära som är seeeg som sirap?)
 
Iaf, Kelda har fått vila sen i söndags, eller var de lördag? hmm, nej söndag var de nog bestämt sist jag red.
Vi red en sväng med en stallkamrat, var nog ute i nästan 1,5timme, mest skritt men lite trav och galopp :) jättemysigt!
Sen har Kelda vilat måndag och tisdag, igår gick hon i lina i 15min, jättefin var hon då iaf, superstabil i formen i både trav och galopp :)
 
Idag var det ridlektion som en sista peppning inför söndag, jag måste lära mig att tro på mig själv och mina kunskaper samt inse att folk kanske inte alls går runt och tycker hon är för lite utvecklad i ridningen än vad hon är.
Prestationsångest kallas det tydligen, och jag är jätterädd att folk ska prata om Kelda bakom ryggen på mig. "se va lite muskler hon har", eller "varför är hon inte stabilare i tölten för?" eller "synd, Kelda hade kunnat bli så fin med rätt ridning". Självförtroende var det ja! ehe
 
Iaf, Malin peppade oss, gav lite tips och tog ner mig på jorden lite, Tack för det! haha
 
Förresten så missade jag Keldas 6årsdag igår, hemska matte! Tur att hon fick ledigt och beta lite gräs. Kanske iaf var som lite plåster på såren igår, även om hon aldrig fick en grattiskram och äpple! :)
 
Ja, Bingó då!. Han står mest, översåg honom i lina idag då hans kompis var ute. Han såg fin och ohalt ut iaf!
Eksemet läker på bra och sårena är nästan borta! Svullnaden i skapet har lagt sig också, som tur är!
Nu får vi bara se hur länge han håller sig. Och sorgligt nog kanske börja tänka på den tanken man egentligen inte vill tänka på, låta honom somna in. Mattes <3
 
 
Mina två pärlor i måndags <3


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: