Lite finlir

Röd dag idag, väldigt skönt men tyvärr förlorar man ju pengar ist :( åh suck!
Bingó hade besök av sin kompis idag, så jag behövde bara bry mig om Kelda ;)
 
Vi tog oss till ridhuset iaf, där det var, eh ja.. Varmt!
Blev ca 30min där inne, bitvis var hon jättefin men har börjat "slå sig ifrån" min halvhalt i tölten i höger varv.
Vafan liksom? Det sker bara i tölten och på voltspår! Vad gör jag för fel? I traven funkar det, likaså i skritten (galoppen tog vi aldrig). Men just tölten i höger varv på volt så slår hon upp något ur formen?
Kvarstår problemet på söndag ska de bli spännande å se vad Malin har att säga, annars kanske de bara var något hon hade för sig idag?. Hästar, säger då det ;)
 
Idag fokuserade vi mest på tölt, lite övergångar och nedtagningar, samt övergång till trav. 
Bitvis jättefin, bitvis okej. Ska iaf bli kul att få lite ny inspiration på söndag! Var ju ändå ett tag sen det var träning sist!. Nästa månad ska jag försöka boka in någon till Johan träning! Om det går vill säga! 
 
Sen pysslade jag lite i stallet, mys att bara ta det lugnt och strosa runt! Jag trivs sååå bra i stallet just nu. Så stor skillnad mot förra stallet vi stod i. Tänk att de snart är ett helt år sen vi flyttade hit! Vad tiden går fort!
 
Stod sen i hagen och myste en stund, gick igenom Bingó i eksemsyfte och är så otroligt glad, lättad och lycklig över att han inte visar några eksemtendenser alls!. Manen såg jättefin ut, likaså svansen. Skapet är fint, "strängen under magen" är fin, armvecken är fina, ansiktet är fint, ja hela han ser "normal" ut. Och de största är väl att han fortfarande är naken! DET har inte hänt någonsin under alla år vi haft ihop. Det är ju helt klart att drömma för mycket att tro att han kan gå naken hela sommaren. Men iaf några veckor till borde han klara! Sålänge inte flygfäna drar igång ordentligt!. Men just nu njuter jag av att han får gå runt och vara "en vanlig" häst ett litet tag till iaf :)
 
 
Dock har han en massa vinterpäls kvar. 
Men hoppas att de vill släppa taget snart! Han har alltid varit väldigt sen
med att släppa vinterpälsen!. Men så har han ju varit helrakad och inte "lidit" av det eller..
Nu är han däremot väldigt varm i hagen :( stackarn!


Kommentarer
Postat av: Frida

På Guffi syns det bara att han kliat sig lite under ögonen, men annars verkar han klara sig än så länge. Tror jag ska smärja in honom idag om det inte ska regna, men han är fortfarande mjuk och din i både manen och svansen :)

Svar: Va skönt! Vi får hoppas på att det blir ett lugnt eksemår! :)
Carro

2013-05-14 @ 11:10:48
URL: http://guffiframidfelli.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: