Stabilt

Idag var jag och pappa på lite utflykt.
Vi tog oss till Börjes i bro där jag skulle inhandla ett par stövlar, nya boots och ny eksemsalva (AVS 14).
Lite mysigt att spendera ensamtid med pappsen :) Som också förövrigt fyller år idag, så grattis på honom :D
 
Väl hemma svidade jag om och drog till stallet, Bingó såg mycket piggare ut (inte konstigt iom att de är smärtstillande han går på, men ändå!). Inge halt alls eller, och svullnaden hade gått ner en hel del runt kotan!
Lindade bara om, smorde lite på eksemet (och konstaterade att det snart faktiskt är dags för esksemtäcket!) och sen fick han gå in i boxen.
Plockade sen in alla hästarna då det var min uppgift ikväll :)
 
Sen blev Kelda iordninggjord för ett pass i ridhuset och jag invigde mina nya stövlar! 
Och vilken skillnad de var att sitta korrekt haha, inga fötter som kunde peka ut här inte! Stövlarna gjorde det helt fysiskt omöjligt!. Och va stabil jag vart i hela sitsen! Vilken otroligt skillnad!
Blev voltspår idag, med lite voltbyten (typ stor 8volt), rullade lite i galopp men fick inte till ridningen där helt. Kunde inte stödja upp med skänkeln, blir nog bättre sen när jag lärt mig rida i stövlar haha. Gick sen över i tölt där hon överträffade sig själv med att vara riktigt stabil i ett högre tempo. Jag kände mig stabil, fick ihop henne med lite stöd i handen (så mycket som jag vågar) och hon tickade på i bra form, med bra tempo och aktion. Läckra tjejen!
Helt klart ett trevligt och roligt ridpass!
 
 
 
Känner mig så seriös med stövlar ;)


Kommentarer
Postat av: Frida

Låter som en trevlig dag :) Och skönt att han inte visade någon hälta. Haha jag hade också känt mig otroligt seriös i stövlar, bara jag har stövelridbyxor och knästrumpor känner jag mig utklädd :p

Svar: ja, svullen fortfarande dock, så vi får se vad som sker när medicinen går ur!haha, jag har bara stövelridbyxor ^^ Men ja förstår va du menar :D
Carro

2013-05-19 @ 21:06:04
URL: http://guffiframidfelli.blogg.se
Postat av: Frida

Svar: Hoppas det går bra! Jag är alltid så skitig och ovårdad i stallet så det känns fel att vara ordentligt klädd, och jag har haft skoridbyxor så länge att det känns helkonstig med stövelbyxor :)

Svar: Ja, de hoppas jag med! :)Ja hade såna ridbyxor förut men blev så irriterad över att de inte "satt åt" :P
Byxor och framförallt, ridbyxor ska sitta tajt ;) hehe
Carro

2013-05-19 @ 21:16:27
URL: http://guffiframidfelli.blogg.se
Postat av: Frida

Svar: Jag har nästan bara stuprörsjeans i vanliga fall, det är ju nästan samma sak så jag förstår inte varför det blir så konsigt i stallet :p Är väl ridskorna, känner mig som Pippi!

Svar: Ja, kan vara skorna. Jag brukar köra på gympaskor när jag "bara är i stallet", och har ju ridit i de skorna också, men nu när jag äntligen har stövlar så blir det så mycket bättre :D haha
Carro

2013-05-19 @ 22:02:13
URL: http://guffiframidfelli.blogg.se
Postat av: Frida

Svar: Jag får nog helt enkelt vänja mig eller köpa ett par mer "gympaskoaktiga" ridskor :) Jag har nästan alltid mjukisbyxor och gympaskor, eller gummistövlar om jag inte ska rida och det inte är vinter då.

Svar: haha, ja ;) bara att vänja sig :P eller sluta titta ner på fötterna :D
Carro

2013-05-20 @ 21:21:34
URL: http://guffiframidfelli.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: