Jobbigt

Ja, när man väntar på ett beslut, som sen visar sig vara lååångt ifrån klart blir man rätt uppgiven och ledsen. Mer energi måste läggas på det jobbiga och helst vill jag att allt ska vara över så jag kan fokusera om. På gott och ont. 

Kelda gick iaf som en klocka idag! Har gått ganska lugnt i veckan, tömkörning i lördags, uteritt i söndags, longering måndag, vila tisdag och ett pass på ridbanan idag! Och nu mina vänner märks det att jag lagt ner tid, energi och ett jävlarinamma på skritten! Kul!!

Red mest igenom henne idag, lite överilad i traven i början, men efter att vi joggat igång längst fyrkanten och lite voltspår började vi jobba med tölten där en ny spärr bara släppt! LYCKA! Ett helt nytt driv, bra tempo och så lättreglerad! Vilket pass! Kollade av traven igen och ny travade hon genom kroppen och tuffade på riktigt bra! Så stabil när man kommer dit! Taktfast och bra form. Hon fullkomligen tuffar på som tåget själv! Lycka! 

Ett riktigt fint och trevligt ridpass, vilket var uppskattat efter det jobbiga beskedet! Imorgon är det vila då de är aw på jobbet, sen rider vi lite lätt på fredag och på lördag är det tävling igen :) troligtvis våran sista start i T8:a och V5! Nästa helg är det dags för T5 och V2 (hör och häpna! Två klasser med ökad tölt! Vad har jag gett mig in på?) 


Min otroligt läckra tjej på västergårdens i våras! 
Min fina <3


Kommentarer
Postat av: MalinS

Men usch vad jobbigt men strul i beskedet.
Kram och hoppas det går fantastiskt i helgen med Keldan!

Svar: Ja det är riktigt tungt :(
Tack, det hoppas jag med :D hon känns fin!
Carro

2014-06-05 @ 08:30:24
URL: http://www.malinweb.se/blogg

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: